B&B Barcelona, SpanjeUitzicht over Barcelona

Hotels Barcelona en Catalonië - Nederlandstalige eigenaren- Nederlandstalige eigenaren

Hotel Aquamar, Sant Feliu de GuixolsHotel Aquamar is een klein familiehotel-B&B  gelegen in het rustige, kindvriendelijke Sant Feliu de Guixol, Barcelona. 200 m van zee, direct aan het centrum met zijn vele goede restaurants. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer en boxsprings. Een goede locatie om de Costa Brava te ontdekken.

Prijs: € 55-85/kamer | Kamers: 12 | Talen: NL, D, EN, ES

E-mail Website

Hotels Barcelona & appartementen Barcelona - verhuurbedrijven

Hotels, B&B & appartementen BarcelonaZoek & boek een hotel in Barcelona (Booking.com). Meer dan 2.100 hotels en appartementen in Barcelona. Authentieke hotels, moderne hotels & hotelketens.

Voor B&B zie: B&B Barcelona en Catalonië

Talen: NL

Website

Appartement Barcelona met WaytoStayAppartementen in Barcelona - WaytoStay. De prachtige stad Barcelona in je eigen tempo ontdekken? Huur dan een van de meer dan 500 appartementen bij WaytoStay. Bijvoorbeeld in het stadcentrum, dicht bij de Sagrada Familia, het Parc Güell, de kathedraal, Museu Picasso of vlak bij het strand van Barcelona.

Talen: NL

Website

 

Appartement in BarcelonaWaytoStay: appartementen in Barcelona (550+). Ontdek Barcelona in je eigen tempo vanuit een comfortabel appartement.


Meer hotels in Barcelona, Spanje (2.100+). Direct online reserveren. B&B, authentieke hotels, moderne hotels en hotelketens (Booking.com).

Hotels buiten de stad en aan de kust:

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...