Alicante, Valencia

Campings Valencia - Nederlandse eigenaren

Camping SpanjeCampo Alegre is een kleine rustieke camping, gelegen in Sax aan de Costa Blanca in Spanje. De ruim opgezette,charmante minicamping met NL eigenaars is idyllisch en rustig gelegen omringd door olijfvelden en bergen. Faciliteiten; een fijn zwembad met ligbedden, speelfaciliteiten voor kids, een prachtige mediteraanse tuin met heerlijke zitjes. Ook tipi's te huur.

Prijs: € 17,50/20,50/plaats/nacht | Kampeerplaatsen: 7 | Talen: NL,EN,D,ES

E-mail Website

Rustieke bergcamping nabij Valencia en Castellón, SpanjeCamping Villa de Viver. Onze rustieke bergcamping in Viver ligt 70 km van Valencia, Teruel en Castellón en op 3 km van het pittoresque dorpe Viver de las Aguas. De camping voorzien van alle comfort ligt midden in de natuur in het gebergte achter Valencia op bijna 600 meter hoogte. Wij verhuren compleet ingerichte grote tenten, caravans en bungalows.

Prijs: € 18-26/tent/nacht | Kampeerplaatsen: 65 | Talen: NL, EN, D, ES

E-mail Website

Rural camping Valencia, SpanjeRural camping La More, in het groene binnenland van Valencia. Het terrein (25.000 m2) grenst aan een beekje waar schapen grazen. Voor kampeerders die van rust en ruimte houden heeft La More een schaduwrijke, sfeervolle minicamping met slechts 5 kampeerplaatsen. Voor campers en caravans is er een groot terrein onder de abrikozenbomen.

Prijs: € 13-18/plaats/nacht | Plaatsen: 5 tent, 10 camper/caravan | NL,EN,D,ES

Mail Website

Bedoeïenentent als vakantiehuisLa Jaima. Wonen in een tent! Bij Refugio Marnes kun je logeren in een echte 'Jaima': een bedoeïenentent die luxe en stijlvol is ingericht. Voor een comfortabele en originele vakantie die je nooit zult vergeten.

Prijs: € 418-588/week exl iva | Personen: 4 | Talen: NL, EN, DE, ES

E-mail Website

Tipi Spanje, Campo PedralbaCampo Pedralba is een kleine gezellige familie-/natuurcamping in het warme maar toch groene binnenland bij Valencia. Naast een aantal kampeerplekken, hebben wij orginele indianen tipi's en een trekkershut. Fraai gelegen tussen de sinaasappelgaarden in het laaggebergte en riviergebied (route de Turia) van Valencia.

Prijs: € 20-50/nacht (plek of tipi) | Kampeerplaatsen: 10 | Talen: NL, EN, ES

E-mail Website

Mini-camping met uitzicht op dorp middeleeuws BocairentCamping Bocairent. Minicamping op het terrein van ons karakteristieke Spaanse landhuis Villa Carmen, aan de voet van het natuurgebied Sierra Mariola. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op het middeleeuwse dorp Bocairent met daarachter het oude klooster op de berg en aan de andere kant de altijd groene bergen van het natuurpark.

Prijs: € 4,50-5,50/pp/nacht | Kampeerplaatsen: 10 | Talen: NL, EN, ES, D

E-mail Website

 

Campinggidsen SpanjeCampinggidsen Spanje. De mooiste gidsen met kleine, rustieke campings in Spanje:

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in uw mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

* = verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Meer Gastvrij...